Иво Войнов бе удостоен от министъра на образованието и науката с почетна грамота „Неофит Рилски“

На 24 май на церемония пред Народния театър министърът на образованието и науката проф. д-р Галин Цоков връчи грамотите на наградените педагогически специалисти от София. „Благодаря Ви за неуморния труд, за възрожденската идея, че можете да бъдете полезни на децата. Вие не само давате знание, но и ги вдъхновявате“, каза проф. Цоков.

На празничното събитие бе отличен Иво Войнов, нашият дългогодишен преподавател по български език и литература, чиито професионални успехи години наред са за пример в софийската образователна система. Иво Войнов е един от водещите учители по БЕЛ, който изведе випуск 2022/2023 на 20. ОУ „Тодор Минков“ с най-висок среден резултат на НВО за основните общински училища в София – 81,87 т.

На празника присъстваха също заместник-министрите на образованието и науката д-р Емилия Лазарова и Таня Михайлова, началникът на кабинета на министъра Наталия Михалевска, д-р Ваня Кастрева, началник на РУО-СОФИЯ-ГРАД, Диян Стаматов, председател на Съюза на ръководителите в системата на народната просвета, д-р Юлиян Петров, председател на Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“, директори, учители и ученици.

На тържествено