ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“, гр. Гоце Делчев, бяха домакини на мобилност по НП „Иновации в действие“ за екип учители от 20. ОУ „Тодор Минков“

Екип от наши учители посетиха 1. ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ в гр. Гоце Делчев в периода 08.03 – 10.03.2023 г. Изборът на партньорско иновативно училище не бе случаен – Людмила Дерменджиева, директор на 1. ОУ, е един от иновативните преподаватели по компютърно моделиране и информационни технологии в страната. Внедрените технологии, които са част от учебния процес в училището в Гоце Делчев, могат да бъдат прилагани и в 20. ОУ „Тодор Минков“.

Даниела Койчева, главен учител, Паулина Попчева, старши учител, Янкя Каунджиева, старши учител, д-р Мария Дойчинова, учител, и Габриела Стоилова, учител, участваха в 3-дневната програма по обмен на добри практики между иновативни и неиновативни училища, по време на която бяха представени методи на работа с различни технологии и роботи.

Очаквайте подробности за изминалата мобилност.

В края на месец април 20. ОУ „Тодор Минков“ посреща екипите на три училища като иновативно-училище, домакин по НП „Иновации в действие“.