Хана Крипендорф от IV клас спечели II място в конкурса за детска рисунка „Не преминавай през децата ни“ и с нейната картина вече е брандиран автобус по линия №280

В навечерието на Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия, на 18 ноември (събота) в 11 ч. пред Художествената галерия на Националната художествена академия, в градинката „Св. Климент Охридски“, се проведе официална церемония по награждаване на участниците в конкурса за детска рисунка, част от кампанията „Не преминавайте през децата ни“ на Столична община и Съвета по безопасност на движението на децата в София.

Нашата ученича Хана Крипендорф от IV „г“ клас с класен ръководител Габриела Стоилова и с подкрепата на Христиан Кунчев, учител по изобразително изкуство, спечели заслужено второ място с прекрасната си картина.

Членовете на журито, оценило над 600 рисунки – Юлиян Табаков, Здравко Денев, Сияна Захариева, Ирина Михайлова и Десислава Темелкова, наградиха с книги и грамоти всички участници.
Автобус на столичния градски транспорт по линия № 280 вече е брандиран с най-високо оценените творби, една от които е и на нашата Хана.