Набираме средства за лечението на Дена Киневска, дъщерята на наша колега

Наред с успехите и щастливите мигове, които споделяме в нашата училищна общност, понякога се налага да се справяме и с неочаквани предизвикателства. Винаги сме се справяли, сега също вярваме, че с общи усилия ще преодолеем и това.

Това, което стои сега пред нас, е битката за живота и здравето на Дена Киневска, дъщерята на Силвия Киневска, старши учител по ФВС, един блестящ професионалист, развиващ спорта в 20. ОУ „Тодор Минков“ по забележителен начин – със стотици постижения и призови места в лекоатлетически и други дисциплини.

През изминалия месец Дена бе диагностицирана с Лимфом на Ходжкин, а лечението й започна светкавично в турската болница ANADOLU MEDICAL CENTER с водещ лекар Prof. ZAFER GÜLBAŞ, MD. В момента се правят подробни изследвания за уточняване на диагнозата. Започна и втората серия химиотерапия. Предвидени са общо 12 вливания.

Дена е на 23 години, студент във ФМИ, СУ „Св. Климент Охридски“, прекрасно момиче с мечти и планове за прекрасно бъдеще. Бъдеще, което трябва да има без значение от цената, защото животът никога не трябва да струва пари.

Вече е направена дарителска сметка, средствата от която ще се изразходват само за изследвания и лечение на Дена:

Име на клиент: Дена Николаева Киневска

IBAN: BG34STSA93000029877806

Валута: BGN

BIC: STSABGSF