НАШИТЕ ДЕЦА СА НАШАТА ГОРДОСТ!

С радост искаме да споделим с цялата общественост успехите на нашите възпитаници Калин и Камен.

Учениците на 20. ОУ „Тодор Минков“ ни накараха да се гордеем с тях, защото успяха да се представят блестящо на редица математически турнири през последните месеци от трудната за провеждане на такива 2020 година:

  1. Математика без граници Август 2020 – ФИНАЛ индивидуален кръг -Международен турнир / присъствена форма

    Камен и Калин – златни медали 

  1. TIMO (Thailand International Math Olympiad) – Olympiad FINAL Round September 2020  / online

  Камен и Калин – сребърни медали 

  1. TIMO (Thailand International Math Olympiad) – Olympiad Heat Round November 2020/2021 (Нацинален кръг преди финалния през 2021)  / online

  Камен и Калин – златни медали

С това си представяне те се класират за финалния кръг през април 2021.

  1. 29-ти Турнир Черноризец Храбър, проведен в присъствена форма на 01/01/2020, изключително престижен и сериозен турнир с единици отличени участници.

Калин – златен медал

Камен – сребърен медал

  1. Очакваме също и резултатите за награждаването от турнира „Иван Салабашев“, проведен през декември 2020, в който Калин отново е с максимален брой точки, а това означава златен медал. Стискаме палци и на Камен, за когото все още няма излязло класиране.

Награждаванията са се провеждали предимно онлайн, за да бъдат спазени противоепидемичните мерки, но ние успяхме да се докоснем до постиженията на нашите талантливи математици със съдействието на техните горди родители.

Пожелаваме на Калин и Камен да продължават да ни даряват с поводи за радост и гордост, да следват мечтите си и да вдъхновяват всички нас, за да имаме смелостта да правим същото!

Нека родители и учители бъдат все така подкрепящи за всички наши ученици!