Ученическият съвет има нови председатели

Ученическият съвет проведе първо редовно заседание на 16.10.2020 г. в MS Teams.

През изминалата седмица се ученици от IV до VII клас съвместно с Галина Тимова, директор на 20. ОУ „Тодор Минков“, подготвиха и проведоха избори за председател и заместник-председатели на Ученическия съвет. 

За период от една седмица децата, които имаха желание да участват в изборната надпревара, подготвиха кратки презентации, в които представиха себе си и своите идеи.

Презентациите бяха споделени в организиран за целта екип в MS Teams, където всеки ученик, заявил участие в Общото събрание на Ученическия съвет, можеше да ги разгледа и да се запознае с идеите.

Гласуването бе проведено в MS FORMS в петък вечерта, когато учениците се събраха за онлайн заседание и дебатираха по различни въпроси за около час.

Децата споделиха за различни проблеми в училище, които мечтаят час по-скоро да бъдат решени – стоянка за велосипеди, ученическо шкафче за всеки, олекотяване на раниците, учене с таблети и др. 

Резултатите от гласуването показаха, че най-много гласове, по равен брой, са събрали Кирил Терзийски от VI „в“  и Ясен Боянов от V „в“.

Честито на председателите! 

Екипът на 20. ОУ „Тодор Минков“ им пожелава да реализират всички свои идеи за подобряване на условията в училището!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *